Terapia cu ulei

Terapia cu ulei este benefica in tratamentul unei game variate de afectiuni

terapie cu ulei

NATURAL. Aceasta terapie poate fi folosita in tratamentul inflamatiilor venelor, anemiei cronice, paraliziei, eczemelor, umflaturilor, tulburarilor gastrointestinal, tulburarilor inimii, cancerului sau durerilor articulare. Priviti reflexul copiilor mici de a-si suge degetul – face parte din instinctul de conservare. Sarcina acestui reflex este de a produce mari cantitati de saliva, care are efect antibacterian.

Terapeutic. Probabil de aici a luat medicina populara ideea unei terapii care foloseste un mecanism similar – daca tinem ulei vegetal in cavitatea bucala timp de aproximativ 30 de minute, vom obtine un efect terapeutic. Cantitatea de sange care circula prin cavitatea bucala in 30 de minute este de aproximativ 3,5-4 litri. Uleiul vegetal are calitati absorbante, deci etoda este folosita pentru absortia substantelor toxice din organism cu ajutorul uleiului.

Tehnica. Metoda este simpla, nedureroasa si inofensiva. Multe generatii de tamaduitori siberieni o foloseau cu rezultate bune. Pasii acestei proceduri sunt urmatorii: terapia trebuie efectuata pe stomacul gol, dimineata sau seara, inainte de culcare (la trei-patru ore dupa ultima masa).

Nu folositi mai mult de lingura de ulei de floarea-soarelui sau de alune. Acesta trebuie tinut in partea din fata a cavitatii bucale si trebuie imitata sugerea unei bomboane timp de 25-30 de minute. Procesul nu trebuie sa fie foarte intens. Uleiul se va ingrosa la inceput si apoi va deveni mai lichid si de culoare alba. Scuipati uleiul dupa procedura – nu trebuie inghitit, deoarece contine substante ce pot cauza multe boli.

Efecte. Metoda poate fi folosita cat de des este nevoie. In cele din urma va veti simti energic, odihnit si calm. Va veti redobandi somnul si memoria. Bolile acute se vor vindeca relativ repede (doua-trei saptamani). Terapia facuta corect va avea efecte evidente, precum: mai multa energie la trezire, un apetit mai bun si senzatia de prospetime.

Durata terapiei. Pe baza starii de sanatate, puteti lua singuri decizia in legatura cu durata terapiei. Persoanele sanatoase si copiii, pot folosi metoda timp de doua saptamani ca masura de prevenire. Aceasta nu numai ca va preveni bolile descrise mai sus, dar va inlatura si metalele grele toxice care se afla in corpul nostru. Metoda da cele mai bune rezultate daca este folosita zilnic, timp de una-sase luni.

Plafar

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s