Zaharul – la fel de toxic precum tigarile si alcoolul

Zaharul este asemanator unei otrave si ar trebui vandut sub aceleasi reguli stricte precum si tigarile si alcoolul, spun cercetatorii.

zahar

Oamenii de stiinta avetizeaza ca mancarurile zaharate si bauturile sunt responsabile pentru boli precum obezitatea, cancerul si probleme ale ficatului.

Mai mult, acestia afirma ca zaharul contribuie la moartea a 35 de milioane de oameni pe an si ca este atat de periculos, incat consumul acestuia ar trebui controlat prin taxe si legi.

Intr-un articol intitulat „Toxicul Adevar despre Zahar„, publicat in jurnalul „Natura„, cercetatorii au adugat: „Putin zahar nu reprezinta o problema. In schimb, consumat in cantitati mari, el poate ucide – incet, dar sigur„.

Autorii americani ai studiului despre zahar avertizeaza ca acum obezitatea este o problema globala, mai mare chiar decat malnutritia. In plus, potrivit acestora, zaharul nu numai ca ingrasa oamenii, dar schimba si metabolismul corpului, creste presiunea sangelui, dezechilibreaza hormonii si dauneaza ficatului.

Sursa / Foto: Daily Mail

Plafar

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s