Asa arata Shelby GT500 Convertible

Oficialii Ford au prezentat anul trecut in cadrul Salonului Auto de la Los Angeles versiunea hardtop a lui Shelby GT500, iar acum la Chicago, americanii vin cu varianta convertible.

Conform declaratiilor celor de la Ford, noul GT500 Convertible face parte din autovehiculele destinate aniversarii a 20 de ani si va purta emblema SVT (Special Vehicles Team), motiv pentru care va purta o placheta speciala.

Shelby GT500 Convertible foloseste acelasi motor V8 de 5.8 litri capabil sa produca 650 de cai si dezvolta 814 Nm. Modelul vine echipat cu suspensii Bilstein si cu frane Brembo. De asemenea, acesta beneficiaza de pachetul Performance, motiv pentru care Ford spune ca GT500 Convertible este mai rapid cu 3.5 secunde pe Sebring International Raceway comparativ cu actuala versiune.

Pentru cei care vor si mai multe senzatii tari, oficialii Ford spun ca pot upgrada pachetul Performance devenind astfel Track Package. Acest lucru se traduce printr-un radiator pentru motor extern si unul pentru diferential si transmisie.

OttoBroker

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s